Neste kurs:

Dager
Timer
Minutter

Litt om VÅIS

VÅIS AS er et ledende selskap innen dubbing, stemmeskuespill og stemmebruk.

Selskapet tilbyr et bredt spekter av kurs og tjenester innfor dubbing, voice, studioarbeid, stemmebruk og stemmetrening. VÅIS AS ble etablert desember 2020. Gründer og eier av selskapet, Erik Skøld har jobbet med dubbing og stemmeskuespill over 25 år. Alle våre kursholdere har lang erfaring og stor kompetanse. Kursene holder høy profesjonell standard og er tilpasset ulike nivåer og målsettinger. 

Ønsker du for eksempel å prøve deg på dubbing for første gang melder du deg på vårt populære Dubbekurs som er åpent for alle, uansett bakgrunn og tidligere erfaring. Har du mye erfaring fra før og ønsker å videreutvikle deg som stemmeskuespiller velger du et av våre kurs for profesjonelle utøvere. Våre kurs er morsomme, lærerike, og vi garanterer at du etter gjennomført kurs vil sitte igjen med ny kunnskap og et smil om munnen.

VÅIS har en stor kurskatalog og uansett om du vil være med i studio på Dubbekurs, Lydbokkurs, om du ønsker å lære deg en ny dialekt eller trenger hjelp med diksjon/formidling håper og tror vi at du finner kurset som er perfekt for deg.

VÅIS AS samarbeider med studioer over hele Norge.

Erik Skøld

Erik Skøld debuterte som skuespiller tidlig på 90-tallet da han som ung gutt spilte i en rekke musikaler i Oslo, deriblant Oliver Twist, Jungelboken og Trollmannen fra Oz. Etter endt skuespillerutdanning jobbet han ved mange av landets største scener i produksjoner som Annie, Hamlet og Pippi feirer jul.

I 1992 startet han sin karriere innen dubbing og det er kanskje det han i dag er mest kjent for. Han ble stemmegodkjent som Max i Disney’s Langbein og sønn og det skulle bli starten på en omfattende karriere som stemmeskuespiller. Han har dubbet utallige roller innen film, TV-serier og spill. Siden 2005 han vært dialoginstruktør på en rekke kinofilmer.

Etter snart 30 år og en rekke roller senere synes VÅIS sin dubbe-guru at jobben fortsatt er like morsom.

VÅIS sine kursholdere

Erik Skøld

Erik er utdannet skuespiller og har også en praktisk-pedagogisk utdanning fra OsloMet. Han har jobbet som skuespiller, regissør, og stemmeskuespiller i mange år, og har også 10 års undervisningserfaring. Erik holder alle dubbekurs og seminarer hos VÅIS! 

Guro Høimyr

Guro er utdannet sanger og sangpedagog ved Complete Vocal Technique i København. Guro har holdt mange CVT-workshops rundt omkring i Norge og vi er svært glade for at hun er en del av team VÅIS. Guro holder våre populære workshops i sangteknikken Complete Vocal Technique.

Bodil Vidnes-Kopperud

Bodil er utdannet skuespiller ved teaterskolen East 15 i London og dramapedagog ved Oslo MET. Hun har nylig tatt videreutdanning som logoped ved Universitetet i Oslo. Til daglig jobber hun som lydbokinnleser og har per dags dato lest inn mer enn 100 lydbøker. Hun arbeidet som lydbokprodusent i 2011-2017, og er gjestelærer i lydbokfag ved Høgskolen i Volda. Hun har også gitt ut flere barnebøker. Bodil holder VÅIS sine kurs i lydbokinnlesning.

VÅIS - Alt innen dubbing, stemmeskuespill, og stemmearbeid