Neste kurs:

Dager
Timer
Minutter

Sang og stemmebruk

Ønsker du å utvikle deg innenfor sang eller stemmebruk bør du lese videre. Mange års erfaring, utallige timer i studio og på scenen har gjort at vi har klart å sette sammen noen veldig spennende og lærerike kurs som du kan melde deg på. Dette er kurs som vi er stolte over å ha i vår kurskatalog, og som vi håper og tror du vil ha god nytte av. Det er heller ingen hemmelighet at det pleier å være veldig god stemning på disse kursene.

Complete Vocal Technique

En workshop i Complete Vocal Technique (Komplett sangteknikk) med Guro Høimyr er noe vi kan anbefale alle som liker å synge. Uansett om du er profesjonell sanger, eller synger på hobbybasis vil hun gi deg helt konkrete verktøy og tilbakemeldinger som vil kunne løfte sangen din til nye høyder. CVT er en sangteknikk som er svært populær. Kurset kombinerer teori og praksis slik at du får en helhetlig forståelse av teknikken som vil gi deg umiddelbare resultater.

 For mer informasjon, send mail til post@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

Instruktør Complete Vocal Technique: Guro Høimyr

Studio-sang

I dette kurset ser vi på noe av forskjellen på å synge på en scene og i et studio. Du plukker ut en av favorittsangene dine og vi hjelper deg med å få spilt inn en herlig versjon som du får med deg hjem. I dag er det du som har hovedrollen og når dagen er omme har du et minne for livet og er godt rustet til neste gang du skal i studio og synge.

For mer informasjon, send mail til post@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

Sangreel

Vi hjelper deg å spille inn en profesjonell sangreel som du kan bruke til å søke jobber innen alt av sang, event og studio. 

Pris kr 2 990. For mer informasjon, send mail til post@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

Auditionteknikk

Skal du på en spennende audition snart, eller ønsker du å utvikle god auditionteknikk? Vi hjelper deg å mestre denne krevende (og viktige) øvelsen. Alle som har vært på audition før vet at det er en ekstrem situasjon, så det å ha noen knep og strategier på lager kan være veldig lurt, og kan utgjøre forskjellen på om du får jobben/skoleplassen eller ikke. I upretensiøse og trygge omgivelser i mindre grupper gir vi deg våre beste råd for å lykkes på din neste audition.

Tid: cirka 3 timer. Pris: 990 kr. For mer informasjon, send mail til post@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

Dialektovergang

Ønsker du å lære deg en ny dialekt? Mange av oss synes det er spennende med språk og dialekter, men hvordan går man frem for å lære seg en ny dialekt? I dette kurset som går over 4 samlinger gir vi deg en effektiv metode for å utvikle ditt språklige repertoar. Du vil få tett oppfølging underveis og vi kan garantere at du får en morsom og lærerik opplevelse. 

Pris: Kr 2 990. For mer informasjon, send mail til post@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.