Neste kurs:

Dager
Timer
Minutter

Lydbokkurs

Lydbøker har hatt en eksplosiv vekst de siste årene, og det er for tiden et høyt antall bøker som skal leses inn og gis ut. Sammen med e-læring for bedrifter utgjør dette et voksende marked innenfor Stemmeskuespill og stemmearbeid. Betalingen er ofte god, og arbeidsmengden overkommelig for de fleste. Det betyr at det trengs mange flinke innlesere som kan gjøre disse jobbene. Vi er derfor svært glade for at Bodil Vidnes-Kopperud og Erik Skøld har funnet tid til å holde kurs i lydbokinnlesing. Vi håper og tror at dette kan være en fin måte å komme i gang for deg som ønsker å jobbe med lydbøker.

 

Kurset går over 2 ettermiddager og holdes i et profesjonelt lydstudio. Kurset ledes av Bodil, og Erik som begge vil gi opplæring og tilbakemeldinger gjennom hele kurset. Pris: 2 700 kr. For mer informasjon, send mail til erik@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

Stemmeskuespill

Stemmeskuespill er en raskt voksende gren innenfor skuespill og stemmearbeid. Dubbing, voice over, e-læring, lydbokinnlesing, podcast, og så videre har hatt en eksplosiv vekst de siste årene. Dermed har også behovet for aktører som behersker faget økt betraktelig.

Som de første i Norge kan VÅIS tilby en bred kurskatalog innenfor feltet Stemmeskuespill. Vi er heldige som sitter på stor kompetanse på dette feltet og vi er glade for å kunne dele vår kunnskap med deg som ønsker å lære mer om stemmeskuespill.

Voice over-kurs

Her ser vi på noen av teknikkene som brukes når man gjør voice over for reklame. Alle kursdeltagere får utdelt tekster som vi bearbeider og jobber med i studio. Inntil åtte kursdeltagere får tett oppfølging i de fire til fem timene kurset varer. 

Kanskje er det nettopp din stemme som snart skal rulle over TV eller radio?! For pris og mer informasjon, send mail til erik@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

E-læring

E-læring er i vinden som aldri før og mange bedrifter velger denne løsningen i opplæring av sine ansatte. For at deres ansatte skal få noe ut av E-læringen er man avhengig av å ha en trygg og god innleser. Hvordan foregår dette i praksis og hva må til for å kapre disse jobbene? Det er noe av det vi tar for oss i dette kurset. I studio jobber vi med  e-læringstekster for å trene opp en god teknikk for denne typen voice over. 

Tid: cirka fem timer. For pris og  mer informasjon, send mail til erik@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

Bransjekunnskap

Kan man leve av å være stemmeskuespiller i Norge i dag? Ja, helt klart! Så hvordan kan man komme i gang, hvilke jobber finnes der ute, og hva kan jeg gjøre for å lykkes som stemmeskuespiller? Vi tar deg gjennom hvordan bransjen fungerer, hvilke muligheter som finnes, do´s and don´ts, og hva vi tenker om fremtiden innenfor bransjen. 

Tid: cirka 2 timer. Pris: 790 kr. For mer informasjon, send mail til erik@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.