Stemmeskuespill

Stemmeskuespill er en raskt voksende gren innenfor skuespill og stemmearbeid. Dubbing, voice over, e-læring, lydbokinnlesing, podcast, og så videre har hatt en eksplosiv vekst de siste årene. Dermed har også behovet for aktører som behersker faget økt betraktelig.

Som de første i Norge kan VÅIS tilby en bred kurskatalog innenfor feltet Stemmeskuespill. Vi er heldige som sitter på stor kompetanse på dette feltet og vi er glade for å kunne dele vår kunnskap med deg som ønsker å lære mer om stemmeskuespill.

 

Voice over-kurs

Her ser vi på noen av teknikkene som brukes når man gjør voice over for reklame. Alle kursdeltagere får utdelt tekster som vi bearbeider og jobber med i studio. Inntil åtte kursdeltagere får tett oppfølging i de fire til fem timene kurset varer. 

Kanskje er det nettopp din stemme som snart skal rulle over TV eller radio?! For pris og mer informasjon, send mail til post@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

E-læring

E-læring er i vinden som aldri før og mange bedrifter velger denne løsningen i opplæring av sine ansatte. For at deres ansatte skal få noe ut av E-læringen er man avhengig av å ha en trygg og god innleser. Hvordan foregår dette i praksis og hva må til for å kapre disse jobbene? Det er noe av det vi tar for oss i dette kurset. I studio jobber vi med  e-læringstekster for å trene opp en god teknikk for denne typen voice over. 

Tid: cirka fem timer. For pris og  mer informasjon, send mail til post@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.

Bransjekunnskap

Kan man leve av å være stemmeskuespiller i Norge i dag? Ja, helt klart! Så hvordan kan man komme i gang, hvilke jobber finnes der ute, og hva kan jeg gjøre for å lykkes som stemmeskuespiller? Vi tar deg gjennom hvordan bransjen fungerer, hvilke muligheter som finnes, do´s and don´ts, og hva vi tenker om fremtiden innenfor bransjen. 

Tid: cirka 2 timer. Pris: 790 kr. For mer informasjon, send mail til post@stemmearbeid.no. For påmelding, klikk her.